2019 januárja és 2021 májusa között, a Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Éltető Balaton-felvidékért Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-28-1-17 kódszámú, Éltető Balaton-felvidékért Egyesület - Együttműködésekkel kiegészülő termelés-, szolgáltatás-, illetve kínálatfejlesztési, -bővítési fejlesztések, tevékenységek támogatása című projekt keretében, 1944579595 azonosító számú támogatás segítségével végeztük el a Barnagi Vendégház bővítését. 

 

A bővítés során az egy apartmanos vendégház egy új szoba-fürdőszoba egységgel és egy új közösségi térrel bővült. Így a vendégház maximális szállás-férőhelye 6 személyre nőtt, de ennél többen is le tudnak ülni a közösségi térben, ahol igény szerint lehet reggelizni, borkóstolót tartani.

 

Az építési és berendezési munkák túlnyomó részét a közvetlen közelben élő és dolgozó vállalkozók végezték. Az építési berendezési munkák mellett megújult a vendégház honlapja is. A bővítés időtartama alatt megszereztük a „Vidék Minősége – Éltető Balaton- felvidék” védjegyet. A védjegyes helyi termelők termékei a közösségi térben megvásárolhatók.

tabla_barnagivendeghaz_nyomdai.jpg
EBF-turisztikai-ajanlok.jpg
termekkatalogus-banner.jpg
A-videk-minosege_Banner_HU_RGB1.jpg
eltetobalatonfelvidek-banner.jpg
eltetovedjegy-banner.jpg
Uzletek_turashonlap.jpg